Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 116. Echipament de Protectie > 3845. Manusi Gradina cu Aderenta Sporita

Manusi Gradina cu Aderenta Sporita

Manusi Gradina cu Aderenta Sporita
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Comode si usoare, manusile ambidextre tricotate din fibre mixte cu puncte de aderenta din cauciuc pe ambele fete, fara cusaturi interioare, asigura dexteritate maxima si confort in utilizarea zilnica. Se muleaza perfect pe mana iar manseta elastica nu lasa praful si murdaria sa patrunda in interiorul manusii.
Domenii de utilizare: gradinarit, agricultura, constructii si amenajari, activitati de ambalare si inspectie.Standard de referinţă:EN 420:2003
Caracteristici:
M
673277
M: 10;
10 1/6/120 BUC
679457
M: 11;
11 1/6/120 BUC