Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 135. Unelte pentru Vopsit > 5910. Scara din Aluminiu Tip Schela

Scara din Aluminiu Tip Schela

Scara din Aluminiu Tip Schela
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Scara tip schela EvoTools este confectionata din profile de aluminiu anodizat. Scara este fabricata din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat aceasta sa aiba o greutate redusa si o rezistenta mare la fortele mecanice. Capacitatea maxima suportata este de 150 kg. Tronsoanele de baza au bara stabilizatoare, echipata cu terminatii din cauciuc antiderapant, oferindu-va siguranta optima in timpul utilizarii. Scara este echipata cu sisteme de fixare, eliminand riscul ca ceasta sa se demonteze in timpul utilizarii. Este fabricata conform standardelor europene in vigoare, EN 131.
Documentație:
Hd[cm] Hr[cm]
679840
Hd[cm]: 190; Hr[cm]: 330;
190 330 1/1 BUC
Articol
Articol:679840
Descriere:Scara din Aluminiu Tip Schela / Hd[cm]: 190; Hr[cm]: 330
Caracteristici
Hd[cm] - Inaltime deschisa:190
Hr[cm] - Inaltime rezemata:330
Date Logistice
Tip Ambalaj:Foliat
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:310x38x7 cm/BUC
Masă:16 kg/BUC