Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 107. Unelte Electrice > 5515. Ciocan Rotopercutor RH 800 EPTO + Manusi Piele si Panza > 678951. Ciocan Rotopercutor RH 800 EPTO + Manusi Piele si Panza.

Ciocan Rotopercutor RH 800 EPTO + Manusi Piele si Panza.

Ciocan Rotopercutor RH 800 EPTO + Manusi Piele si Panza.
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Pachetul este compus din:
Ciocan Rotopercutor RH 800 EPTO, avand o putere de 800 W perfect pentru operatii de gaurire/gaurire cu percutie/daltuire.
Mecanism de percutie pneumatic cu o energie de percutie de 3 J ,pentru prelucrarea fara efort a materialelor dure si 4000 ppm.
Sistem electronic de reglare a turatiei intre 0-1100 rpm pentru un control optim in functie de structura materialului si comutator functionare continua.
Cablu alimentare cu prindere pe bila si sistem suspendare pentru depozitare usoara.
Mandrina cu adaptor SDS.
Capacitate gaurire: otel 13 mm, beton 26 mm, lemn 30 mm
Pachetul include: geanta din plastic + mandrina cu adaptor SDS PLUS + accesorii.
si
Manusi Piele si Panza comode si usoare, realizate din piei de bovine in combinatie cu tesatura textila, ce asigura dexteritate maxima si confort in utilizarea zilnica.Protectia este asigurata in orice zona a manusii.
Domenii de utilizare recomandate: protectia mainilor impotriva riscurilor mecanice (abraziune, taiere prin transare,agatare, intepare) la manipularea de piese uscate, rugoase, voluminoase, cu muchii neregulate in operatii de lacatuserie,industria lemnului, ateliere mecanice, constructii.
Standard de referinta:EN 388:2003
678951
1/3 BUC
Articol
Articol:678951
Descriere:Ciocan Rotopercutor RH 800 EPTO + Manusi Piele si Panza.
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/3 BUC
Dimensiune:43x12x28 cm/BUC
Masă:5,7 kg/BUC