Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 133. Ferastrae, Topoare > 3862. Topor Forjat Tip Romanesc cu Coada Lemn > 673304. Topor Forjat Tip Romanesc cu Coada Lemn / G[kg]: 1.8; Lc[mm]: 900

Topor Forjat Tip Romanesc cu Coada Lemn / G[kg]: 1.8; Lc[mm]: 900

Topor Forjat Tip Romanesc cu Coada Lemn / G[kg]: 1.8; Lc[mm]: 900
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Acest tip de topor este proiectat pentru despicarea bustenilor sau a resturilor de trunchiuri datorita formei sale, a lamei cu forma alungita, care patrunde foarte adanc in lemn la momentul lovirii.
Partea metalica este fabricata din otel carbon #55 de foarte buna calitate, trata termic (calire+revenire) pe o portiune de 1/3 de la tais spre locasul cozii, pentru o rezistenta mult mai mare la uzura.
Pentru o siguranta sporita in timpul utilizarii , coada este fixata in partea metalica prin doua pene, una lemnoasa ce forteaza lemnul cozii spre margini, iar a doua, metalica, cilindrica, ce se preseaza peste cea initiala si lemnul cozii pentru a le asigura.
Cu o greutate redusa, dar cu o coada lunga, taierea materialului poate fi efectuata cu o lovitura in forta inertiei.
Coada este fabricata din lemn de esenta tare,trata si lacuit cu lac incolor, ce rezista atat la efortul loviturii cat si la umiditate.
Caracteristici:
G[kg] Lc[mm]
673304
G[kg]: 1.8; Lc[mm]: 900;
1.8 900 1/6 BUC
Articol
Articol:673304
Descriere:Topor Forjat Tip Romanesc cu Coada Lemn / G[kg]: 1.8; Lc[mm]: 900
Caracteristici
G[kg] - Greutate:1.8
Lc[mm] - Lungime Coada:900
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/6 BUC
Dimensiune:97x22x3 cm/BUC
Masă:2,68 kg/BUC