Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.

honest.ro: Bine aţi venit!

 

Dragi vizitatori, Bine aţi venit!

 

 

Avem plăcerea de a vă informa că am lansat noul portal honest.ro, mai atractiv, mai dinamic și adaptat noilor tendințe tehnologice.

 

 

 

De acum ai la dispoziție un conținut bogat de informații despre produse, despre montarea lor sau cum le poți utiliza în condiții optime, precum și imagini de înaltă rezoluție. De asemenea ai acces la librăria de documente de unde poți descărca diferite documente sau catalogul HGT.

Utilizând un cont de utilizator poți accesa mai multe funcționalități, cum ar fi: secțiunea "PROMOȚII" prin intermediul căreia ești mereu la curent cu ofertele actuale, secțiunea "PRODUSE NOI" acolo unde poți regăsi mai repede produsele noi introduse în portofoliul HGT.

 

Totodată vă așteptăm și pe pagina noastră de Facebook: HonestGeneralTrading, G+: +HonestRo-HGT sau canalul nostru YouTube: +HonestRo-HGT.

 

Descarcă broșura honest.ro.

 

Vă urăm utilizare plăcută,

Echipa HGT!

 

2018-03-27