Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.

Honest General Trading


13.000

produse
în portofoliu

25 ani

de experiență

40.000

metri patrați
spațiu de depozitare

livrare în maxim

24 ore

de la comandă

service
specializat


ISO 9001

sistem de managemental calității

rețea de
distribuție
națională


suport tehnic
gratuit

 
În cei peste 25 ani de activitate, printr-o permanentă preocupare pentru înţelegerea necesităţilor şi aşteptărilor clienţilor, Honest General Trading și-a câștigat poziția de lider, în România, în distribuția de articole de bricolaj: unelte și scule de mână sau electrice pentru construcții, grădinărit și amenajări; materiale electrotehnice; obiecte și instalații sanitare; echipamente de protecție. Provocările actuale, datorate exigenţei din ce în ce mai înalte a pieţei reprezintă un impuls şi un angajament în acelaşi timp pentru continuarea direcţiei.
Am abordat integrat ideea de parteneriat pentru a oferi clienţilor noştri satisfacţie maximă şi un plus faţă de concurenţa:
  • Programul complet cu cele peste 13 000 produse la un raport preţ/calitate excelent, actualizat permanent cu ultimele noutăți în domeniu, simplifică operaţiile cele mai complexe şi le transformă în activități uşoare şi plăcute.
  • Reţeaua naţională de distribuţie, în continua expansiune cu centre regionale la Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj, Braşov, Constanţa, Craiova și mai nou la Braila, având o suprafaţă totală de depozitare de peste 40 000 mp, capacitate de stocare de 60.000 paleţi şi un sistem modern de management al stocurilor. Forţa de vânzări formată din 45 de agenţi de vânzări și flota auto de peste 100 autovehicule pentru distribuţie asigură operativitate maxima în preluarea şi livrarea comenzilor.

  • Honest General Trading este unul dintre partenerii importanţi pentru Bricostore, Praktiker, Hornbach, Leroy Merlin, Baumax, Mr. Bricolage Carrefour, Cora, Auchan, etc
  • Serviciul de consultanţă: 5 zile pe săptămână o echipa de experţi HGT vă oferă tot suportul necesar pentru achiziţia şi utilizarea produselor noastre. 
  • Asistenţa service profesională: echipele de tehnicieni specializaţi asigură servicii de reparaţii şi întreținere la un înalt nivel calitativ pentru toată gama de produse comercializate de HGT.
  • Implementarea Sistemului de Management al Calităţii ISO 9001:2010 reprezintă o garanţie a calității produselor şi serviciilor noastre precum şi un pilon important pentru creşterea competitivităţii organizaţiei atât pe piaţa internă cat și pe cea internațională.