Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.

Proiect Panouri Fotovoltaice

Programul AFM - Sisteme Fotovoltaice

Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională finanțat de Ministerul Mediului și derulat de AFM – Agenția Fondului de Mediu oferă finanțare de 20.000 lei solicitanților – persoane fizice cu gospodării electrificate, fără datorii la stat, cu imobil care nu se afla în litigiu sau revendicare.

Honest General Trading SRL ofere posibilitatea persoanelor fizice, eligibile conform cu ghidul publicat de AFM, de a accesa finanțare nerambursabilă de 20.000 lei oferită prin acest program.

 

Mai multe informații:

Ne puteți contacta telefonic la numărul: 0800 008 008 (Apel Gratuit din oricare rețea de telefonie din România) sau în scris la: fotovoltaic@honest.ro

Acesati Pagina de Informare Campanie HGT.

Folositi Formularul de Înscriere Online.

Descarcati Broșură Informativă.

Puteti consulta Ghidul de finanțare AFM.

 

2019-03-20