Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.

De ce suntem buni? Pentru ca putem!

    Astăzi ne-am hotărât să pătrundem în culisele HGT, pentru a va prezenta câteva dintre atuurile care ne fac sa fim buni.

    Am vrut așadar, să alegem unul dintre depozitele noastre. Si am avut de unde alege, HGT deținând 7 la număr pe întreg teritoriul tarii, în locații cheie, pentru a fi siguri că ajungem la dumneavoastră oriunde v-ați afla: Ilfov (Sediul Central), București, Iași, Timiș, Cluj, Brașov, Constanta, Dolj.

    Nici suprafața totala de depozitare nu ne dezamăgește : peste 40.000 de metrii pătrați care ne asigura ca oricând ați avea nevoie, ca orice și oricât ați căuta, noi va oferim garanția satisfacerii nevoilor clientului.

    Am pus degetul pe harta și am ales Timișoara!

   De la primul pas înăuntru , volumul de informații pe care privirea trebuie sa le proceseze, iți taie respirația.

    Cei peste 6000 de metrii pătrați ascund cele 10000 de produse din portofoliul HGT

    Sistemul de lucru este foarte bine definit, folosindu-se cele mai performante dispozitive și aplicații de warehouse navigation.

      Întreg fluxul operațional este cuprins în aparatura compacta ce pune la punct toate informațiile necesare pentru pregătirea comenzilor dumneavoastră, precis și în cel mai scurt timp.

      Ajutat de performanta Jungheinrich a order picker-elor și trilateral stacker-elor, personalul este ridicat în același tip cu platforma de preluare a mărfii, pe culoarele înalte de pana la 12 m.

 

    Se lucrează cu profesionalism în siguranță .

   

     Acum tot ce trebuie să faceți este să așteptați comanda, să ajungem la dumneavoastră, cu una dintre cele 100 de autovehicule din flota proprie. Căutați-ne cu privirea!!! Ne-am schimbat look-ul pentru ca dumneavoastră să ne găsiți mai ușor !!!

 

2017-05-20