Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 107. Unelte Electrice > 5199. Mini Ferastrau Circular MCS 500 EPTO

Mini Ferastrau Circular MCS 500 EPTO

Mini Ferastrau Circular MCS 500 EPTO
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Mini-Ferastraul Circular MCS 500 este "multifunctionalul" circularelor de mana. Cu ajutorul lui poti prelucrara usor, dar cu precizie, diferite materiale din lemn, materiale compozite, plastic si gresie.
Avand 500 Watt si o turatie de 7000 rotatii pe minut, detine suficineta forta pentru a ajunge la o adancime de taiere de 25 mm.
Corpul acestuia este acoperit in zona de contact cu TPR pentru o aderenta sporita si un mod de lucru placut si sigur. Din acelasi motiv are si buton de deblocare al talpii suport. Acesta trebuie actionat in momentul in care produsul a fost pornit pentru ca discul ca inceapa sa coboare si debiteze la adancimea dorita.
In partea frontala este dotat cu laser pentru taiere in linie dreapta, iar in partea dreapta cu orificiu de conectare a adaptorului de redirectionare al prafului.
Periile colectoare au posibilitatea de schimbare din exterior.
Pachetul include 3 discuri pentru debitarea lemnului, metalului si diamantat cu diametrul de 85 mm, adaptorul pentru praf, sina de ghidaj, cheie imbus si un set perii colectoare.
Caracteristici:
Documentație:
P[W] D[mm]
678257
P[W]: 500; D[mm]: 85;
500 85 1/4 BUC
Articol
Articol:678257
Descriere:Mini Ferastrau Circular MCS 500 EPTO / P[W]: 500; D[mm]: 85
Caracteristici
P[W] - Putere:500
D[mm] - Diametru Disc:85
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/4 BUC
Dimensiune:34x14x34 cm/BUC
Masă:3,4 kg/BUC