Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 107. Unelte Electrice > 5299. Ferastrau Gard Viu fara Acumulator si Incarcator ONE EPTO

Ferastrau Gard Viu fara Acumulator si Incarcator ONE EPTO

Ferastrau Gard Viu fara Acumulator si Incarcator ONE EPTO
Video: Prezentare Video - Ferastrau Gard Viu fara Acumulator si Incarcator ONE EPTO
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
O unealta indispensabila atunci cand vine vorba de modelarea sau taierea gardurilor vii.
Este echipat cu suport al lamelor din aluminiu si protectie pentru taierile aproape de sol precum si maner cu invelis soft grip anti-alunecare.
Lame ascutite prin tehnologie laser.
Nivelul scazut de vibratii, greutatea redusa si centrul de greutate optim datorita pozitionarii acumulatorului, ii confera utilizatorului un mod de lucru placut chiar si cu bratele ridicate.
Frana de siguranta si comutarea in doua trepte, ce impiedica pornirea accidentala a dispozitivului, ofera siguranta maxima in utilizare.
Si la acest produs veti regasi protectia electronica la descarcare sub nivelul minim, suprasarcina si supraincalzire.

Se utilizeaza doar impreuna cu acumulatorul de 18 V Li-Ion ONE EPTO (678495, 678496) si incarcatorul rapid ONE EPTO (678497).
Caracteristici:
Documentație:
U[V]
678491
U[V]: 18V;
18V 1/2 BUC
p01307
U[V]: 18V+ Acumulator+Incarcator;
18V+ Acumulator+Incarcator -/- BUC