Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 107. Unelte Electrice > 6870. Aeroterma Electrica cu Rezistenta Ceramica si Rotire 90° CH 1500A EPTO

Aeroterma Electrica cu Rezistenta Ceramica si Rotire 90° CH 1500A EPTO

Aeroterma Electrica cu Rezistenta Ceramica si Rotire 90° CH 1500A EPTO
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Aeroterma Electrica cu Rezistenta Ceramica si Rotire 90°CH 1500A EPTO este solutia ideala pentru incalzirea camerelor mici si mijocii, birouri, garaje, case de vacante, ateliere: caldura instantanee, fara consum de oxigen, fara fum sau miros, silentioasa.
Tehnologia PTC (Coeficient de Temperatura Pozitiva) a acestora, permite functionarea sigura si eficienta a rezistentelor la o temperatura constanta.
Rezistentele sunt fabricate din ceramica pe baza de titan de bariu utilizat ca si semiconductor.
Termostatul ajustabil incorporat al acesteia controleaza functionarea aerotermei in functie de temperatura ambientala.
Ventilatorul este controlat de catre termostat si continua sa functioneze cand acesta opreste elementul de incalzire.
Functia de protectie se va activa la atingerea temperaturii maxime admise si va opri aeroterma. Dupa racire va putea fi pusa in functiune.
Ventilatorul putand fi folosit individual de elementul de incalzire, face ca produsul sa poata fi folosit ca ventilator in timpul verii.
Produsul este echipat cu intrerupator de siguranta situat in partea inferioara care este inchis in momentul in care produsul este asezat, permitand functionarea aerotermei. In cazul in care suprafata nu este solida si plana, precum si in cazul in care, accidental, produsul este rasturnat, aeroterma se va opri automat.

De retinut!
Pentru siguranta dumneavoastra nu utilizati produsul in aer liber, pe vreme umeda, in bai sau alte incaperi cu umiditate ridicata si nu folositi niciodata aeroterma cu mainile ude sau cand cablul este ud, pentru a preveni socurile electrice sau scurgerile de curent.
Pozitionati aeroterma la distanta de obiecte inflamabile, precum mobila, draperii, etc.
Deasemenea, pentru a impiedica supraincalzirea nu o acoperiti si nu o amplasati in locuri unde circulatia aerului poate fi blocata.

Caracteristici:
-Tensiune-Frecventa: 230-240V ~ 50Hz
- Flux de aer: 110 m³
- Buton selectare mod functionare: ventilare / treapta 1 incalzire / treapta 2 incalzire (750 W) / treapta 2 incalzire (1500 W)
- Recomandat pentru incaperi cu suprafata pana la 20 m².
- Grad de protectie: IP20
Caracteristici:
Documentație:
P[W]
681915
P[W]: 1500;
1500 1/12 BUC
Articol
Articol:681915
Descriere:Aeroterma Electrica cu Rezistenta Ceramica si Rotire 90° CH 1500A EPTO / P[W]: 1500
Caracteristici
P[W] - Putere:1500
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/12 BUC
Dimensiune:15x18x29 cm/BUC
Masă:16 kg/BUC