Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 124. Unelte de Gradinarit > 0530. Foarfeca Gard Viu Maner Lemn

Foarfeca Gard Viu Maner Lemn

Foarfeca Gard Viu Maner Lemn
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Foarfeca pentru gard viu EvoTools are o lungime de 550 mm, fiind confectionata din otel carbon de inalta calitate, tratat termic, obtinandu-se astfel o duritate ridicata a falcilor taietoare de 48-52 HRC si o durata de viata mare. Lamele ondulate cu lungimea de 225 mm si manerele din lemn lacuit de esenta tare, acoperit in zona de prindere cu material antialunceare, faciliteaza o taiere "curata". Forma manerelor, va permite o priza optima in timpul utilizarii si distribuirea corecta a fortei in timpul utilizarii. Acest tip de foarfeca este deosebit de utila si usor de manuit pentru taierea gardului viu din gospodaria dumneavoastra, fiind de un real ajutor.
Caracteristici:
L[mm]
634023
L[mm]: 550;
550 1/12 BUC
Articol
Articol:634023
Descriere:Foarfeca Gard Viu Maner Lemn / L[mm]: 550
Caracteristici
L[mm] - Lungime:550
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/12 BUC
Dimensiune:58x20x3,5 cm/BUC
Masă:1,0465 kg/BUC