Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 124. Unelte de Gradinarit > 1608. Foarfeca pentru Crengi

Foarfeca pentru Crengi

Foarfeca pentru Crengi
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Foarfeca pentru crengi EvoTools are o lungime de 625 mm, fiind confectionata din otel carbon tratat termic, avand o duritate a falcilor taietoare de 48-52 HRC. Falcile taietoare cu grosime de 3.5 mm si manerele lungi din otel dur, vopsite in camp electrostatic, faciliteaza taierea cu usurinta a crengilor cu diametrul de pana la 35 mm. Cauciucul de tip soft grip de pe manere, va permite o priza optima in timpul utilizarii si distribuirea corecta a forte in timpul utilizarii. Acest tip de foarfeca este deosebit de utila si usor de manuit pentru taierea crengilor din gospodaria dumneavoastra.
Caracteristici:
L[mm]
634077
L[mm]: 625;
625 1/12 BUC
Articol
Articol:634077
Descriere:Foarfeca pentru Crengi / L[mm]: 625
Caracteristici
L[mm] - Lungime:625
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/12 BUC
Dimensiune:66x30x13 cm/BUC
Masă:0,865 kg/BUC