Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 128. Lanturi, Cabluri, Sfori > 1195. Chinga cu Clichet ETS

Chinga cu Clichet ETS

Chinga cu Clichet ETS
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Acest tip de chinga, marca EVOTOOLS, ete ideala pentru a fi utilizata atunci cand doriti sa asigurati transportul unor marfuri datorita sigurantei mari oferite. Datorita dimensiunilor reduse, aceasta poate fi utilizata si depozitata cu usurinta. Chinga este confectionata din poliester, avand un mecanism de ancorare cu clichet, confectionat din otel placat cu zinc, si un carlig dublu in forma de “J”, confectionat din otel placat cu zinc. Chinga are o lungime de 12 m si latime de 5 cm.

ESTE INTERZISA UTILIZAREA PRODUSULUI PENTRU RIDICAREA SAU TRACTAREA AUTOVEHICULELOR.


Caracteristici:
Documentație:
B[mm] L[m]
658039
B[mm]: 50; L[m]: 12;
50 12 1/-/8 BUC
Articol
Articol:658039
Descriere:Chinga cu Clichet ETS / B[mm]: 50; L[m]: 12
Caracteristici
B[mm] - Lățime:50
L[m] - Lungime:12
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/-/8 BUC
Dimensiune:36x27,5x10 cm/BUC
Masă:2,7409 kg/BUC