Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 144. Fotovoltaice > 5699. Panou Fotovoltaic Luxor

Panou Fotovoltaic Luxor

Panou Fotovoltaic Luxor
Marcă:
Luxor
Descriere:
Acest model de panouri poate fi utilizat atât pentru sisteme on-grid cât și pentru cele off-grid. Tehnologia de fabricație este de ultima generație asigurând astfel o eficientă înalta și performant pe termen lung. Panoul fotovoltaic este policristalin având un număr de 60 de celule, fiind cel mai mare model de panou Luxor. Puterea ridicată a acestuia face ca modelul P60/280W să fie soluția ideală pentru locuința dumneavoastră. Suprafață absorbantă mare cu putere foarte ridicată de până la 280W.  Panourile fotovoltaice Luxor pot fi montate atât la sol cât și pe acoperiș. Celule solare de calitatea ridicată fac ca eficiența panoului să fie mare chiar și în situatile în care lumina are o itensitate mică. Pentru o captare optimă a razelor solare, panoul trebuie montat cu un anumit unghi, astfel încât atunci când soarele are intesitatea cea mai mare, razele să cadă perpendicular pe panou.
Conexiunile panoului sunt de bună calitate, rezistând la intemperii, oferind astfel un contact electric bun. Rama  este confecționată din aluminiu anodizat, fiind compatibilă cu toate sisteme de fixare. Produsul este fabricat conform standardelor germane, având astfel un nivel ridicat de durabilitate și fiabilitate.
Produsul corespunde standardelor europene de testare și are o garanție de 15 ani.

Produsele sunt compatibile cu Programul AFM „Sisteme Fotovoltaice”.

Date tehnice:
-     MODEL: ECO LINE P60/280
-     PUTERE MAXIMĂ [W]: 280
-     TENSIUNEA PUNCT PUTERE MAX. [V]: 31.68
-     CURENT PUNCT PUTERE MAX.[A]: 8.86
-     TENSIUNEA DE MERS ÎN GOL [V]: 38.84
-     CURENT DE SCURT CIRCUIT[A]: 9.35
-     TENSIUNE MAXIMĂ SYSTEM [V]: 1000
-     TIP CELULE: POLICRISTALINE
-     DIMENSIUNE CELULĂ[mm]: 156x156
-     EFICIENTĂ[ %]: 16.84
-     TEMPERATURA MAXIMĂ DE LUCRU [°C]: 85
-     TEMPERATURA MINIMĂ DE LUCRU [°C]: -40
-     LUNGIME x LĂȚIME x ADÂNCIME [mm]: 1640x990x35
-     GREUTATE: 18.5 kg
Caracteristici:
Documentație:
P[W]
679319
P[W]: 280;
280 1/1 BUC
Articol
Articol:679319
Descriere:Panou Fotovoltaic Luxor / P[W]: 280
Caracteristici
P[W] - Putere:280
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:164x99x3,5 cm/BUC
Masă:18,5 kg/BUC