Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 114. Instalatii de Iluminat > 5179. Kit Iluminare LED Incarcare Solara si 2 Becuri

Kit Iluminare LED Incarcare Solara si 2 Becuri

Kit Iluminare LED Incarcare Solara si 2 Becuri
Video: Prezentare Video - Kit Iluminare LED Incarcare Solara si 2 Becuri
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Acest kit cu panou solar este ideal pentru iluminarea si incarcarea dispozitivelor mobile in campinguri, la pescuit, in sere sau in orice alta locatie acolo unde nu beneficiati de o sursa de electricitate.
Panoul solar policristalin are o putere de 5W/10.5V si poate incarca acumulatorul Li-Ion de 7.4V/2Ah in aproximativ 4 ore de soare puternic.
Kitul include 2 becuri LED de 1W/6V, 50 lm si dulie E27. La o incarcare completa acestea au o autonomie de 5 ore (10 ore in cazul conectarii unui singur bec).
Cu ajutorul portului USB 2.0 de 5V/1A si a cablului adaptor cu 2 tipuri de mufă: micro-USB și Lightning puteti incarca diferite dispozitive mobile.
Sistemul central dispune de LED-uri de informare a starii de incarcare, 2 butoane capacitive de reglare a luminozitatii becurilor si protectie împotriva supraîncărcării și a descărcării complete.
Avand dimensiuni reduse este usor de depozitat si transportat.
Sunt incluse cablurile de alimentare panou-sistem-becuri avand o lungime de 5 metri fiecare.
Caracteristici:
Documentație:
P[W]
678103
P[W]: 5;
5 1/8 BUC
Articol
Articol:678103
Descriere:Kit Iluminare LED Incarcare Solara si 2 Becuri / P[W]: 5
Caracteristici
P[W] - Putere:5
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/8 BUC
Dimensiune:25x22x10,5 cm/BUC
Masă:1,45 kg/BUC