Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 127. Uz Gospodaresc > 5966. Zdrobitor Struguri Mare - Manual, Cuva Vopsea Emailata 950 X 600 mm PG

Zdrobitor Struguri Mare - Manual, Cuva Vopsea Emailata 950 X 600 mm PG

Zdrobitor Struguri Mare - Manual, Cuva Vopsea Emailata 950 X 600 mm PG
Descriere:
Acest tip de zdrobitor de struguri Evotools este cel mai mare zdrobitor de struguri din gama, fiind  practic si simplu in exploatare. Actionarea acestuia se face manual. Prin rotatia volantei sunt actionate angrenajele care pun in miscare  rolele folosite la zdrobirea strugurilor. Cuva este acoperita cu un strat de  vopsea in camp electrostatic, avand dimensiunea de 950 x 600mm, acesta fiind prevazuta cu ax si palete. Rolele confectionate din otel, acoperite cu un strat de PTFE si lungimea de 280 mm, au posibilitate de reglare prin distantarea sau apropierea acestora, de ordinul milimetrilor, astef incat sa obtineri rezultatele dorite. Structura robusta si materialele de buna calitate folosite la confectionare, determina o durata mare de viata a zdrobitorului, astfel incat sa aveti un randament optim in timpul utilizarii.
679955
1/1 BUC
Articol
Articol:679955
Descriere:Zdrobitor Struguri Mare - Manual, Cuva Vopsea Emailata 950 X 600 mm PG.
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:111x61x37 cm/BUC
Masă:26 kg/BUC