Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 138. Sobe > 6750. Focar Semineu Fonta

Focar Semineu Fonta

Focar Semineu Fonta
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Cand vremea se raceste, nu exista nimic mai placut decat sa te bucuri de caldura alaturi de cei dragi, in fata unui semineu.
Prin achizitionarea focarului Evotools pentru semineul tau, poti transforma serile reci in momente relaxante in confortul casei tale.
Focarele reprezinta alegerea ideala pentru seminee clasice, rustice sau moderne, fiind produse de incredere, construite din fonta, ce le asigura o durata lunga de viata si o intretinere facila. Cu o camera de combustie captusita cu caramizi de samota, acest focar are un aspect placut si eficient.
Functioneaza cu combustibil solid, adica lemn uscat, asigurand o ardere completa si eficienta termica optima, fiind prevazut cu un regulator pentru tiraj in partea inferioara a usii si un diametru de conectare a burlanului de 158 mm.
Curatarea cenusii este simpla, datorita tavii de acumulare interioara, care poate fi scoasa la nevoie.
Indiferent de preferintele estetice, functionalitatea practica a acestui focar pentru semineu nu trebuie neglijata. Randamentul si puterea termica sunt factori importanti de luat in considerare in procesul de cumparare. Cu o putere de 6 kW, acest focar poate incalzi o suprafata de aproximativ 54 mp, la o inaltime standard de 2.5 m a camerei.
Dimensiuni focar [LxlxH]: ~280 x 240 x 300 mm
P[kW]
681693
P[kW]: 6;
6 1/1 BUC
Articol
Articol:681693
Descriere:Focar Semineu Fonta / P[kW]: 6
Caracteristici
P[kW] - Putere:6
Date Logistice
Tip Ambalaj:Foliat
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:57,5x40,5x62 cm/BUC
Masă:60 kg/BUC