Mentenanță în desfășurare. Acest proces dureaza in medie sub 2 minute. In aceasta perioada de timp anumite functionalitati pot fi indisponibile sau pot opera eronat. Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 144. Fotovoltaice > 5700. Panou Fotovoltaic RISEN

Panou Fotovoltaic RISEN

Panou Fotovoltaic RISEN
Marcă:
Risen
Descriere:
Acest model de panouri poate fi utilizat atât pentru sisteme on-grid cât și pentru cele off-grid. Tehnologia de fabricație este de ultima generație asigurând astfel o eficientă înalta și performantă pe termen lung. Panoul fotovoltaic este policristalin având un număr de 60 de celule. Puterea ridicată a acestuia face că modelul RISEN RSM60-6-280P să fie soluția ideală pentru locuința dumneavoastră. Suprafață absorbantă mare cu putere foarte ridicată de până la 280W.  Panourile fotovoltaice RISEN pot fi montate atât la sol cât și pe acoperiș. Celulelor solare de calitatea ridicată fac ca eficientă panoului să fie mare chiar și în situatile în care lumina are o itensitate mică. Pentru a captare optimă a razelor solare, panoul trebuie montat cu un anumit unghi, astfel încât atunci când soarele are intesitatea cea mai mare, razele să cadă perpendicular pe panou.
Conexiunile panoului sunt de bună calitate, rezistând la intemperii, oferind astfel un contact electric bun. Rama  este confecționată din aluminiu anodizat, fiind compatibilă cu toate sisteme de fixare. Au cel mai mic coeficient termic de putere. Sunt certificate de către “TUV” pentru a rezista la condiții de mediu sever. Suprafață anti-reflectorizantă și anti-praf minimizează pierderea de energie datorată prafului și a murdăriei. Aceste panouri pot fi folosite atât în zone cu umiditate mare (litoral), precum și în zone cu mult praf (deșert). Rezistență la încărcare mecanică de până la 2400Pa și rezistență la zăpadă de 5400Pa.
Produsul corespunde standardelor europene de testare și are o garanție de 12 ani.
Produsele sunt compatibile cu Programul AFM „Sisteme Fotovoltaice”.

Date tehnice:
-     MODEL: RSM60-6-280P
-     PUTERE MAXIMĂ [W]: 280
-     TENSIUNEA PUNCT PUTERE MAX. [V]: 31.5
-     CURENT PUNCT PUTERE MAX.[A]: 8.9
-     TENSIUNEA DE MERS ÎN GOL [V]: 38.3
-     CURENT DE SCURT CIRCUIT[A]: 9.4
-     TENSIUNE MAXIMĂ SYSTEM [V]: 1500
-     TIP CELULE: POLICRISTALINE
-     DIMENSIUNE CELULĂ[mm]: 156.75x156.75
-     EFICIENTĂ[ %]: 17.1
-     TEMPERATURA MAXIMĂ DE LUCRU [°C]: 85
-     TEMPERATURA MINIMĂ DE LUCRU [°C]: -40
-     LUNGIME x LĂȚIME x ADÂNCIME [mm]: 1650x992x35
-     GREUTATE: 18 kg
Caracteristici:
Documentație:
P[W]
679320
P[W]: 280;
280 1/1 BUC
Articol
Articol:679320
Descriere:Panou Fotovoltaic RISEN / P[W]: 280
Caracteristici
P[W] - Putere:280
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:165x99,2x3,5 cm/BUC
Masă:18 kg/BUC