Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 133. Ferastrae, Topoare > 5081. Topor pt Despicat cu Coada Fibra Sticla ETP

Topor pt Despicat cu Coada Fibra Sticla ETP

Topor pt Despicat cu Coada Fibra Sticla ETP
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Toporul pentru despicat marca Evotools este confectionat din otel carbon de cea ma buna calitate, avand o rezistenta mare la uzura si socuri mecanice datorita tratamentului termic aplicat acestuia. Coada este confectionata din fibra de sticla acoperita cu PVC, avand o lungime de 430 mm. Datorita formei ergonomice a cozii, puteti utiliza in siguranta toporul, fara a exista riscul ca acesta sa alunece in timpul utilizarii. Este un topor destinat pentru despicarea lemnelor datorita formei sale speciale care eficientizeaza aceasta activitate, dar poate fi folosit si la taierea lemnelor. Protectia pentru lama va ofera posibilitatea de a transporta acest topor fara sa va accidentati
G[kg] Lc[mm]
677858
G[kg]: 1; Lc[mm]: 430;
1 430 1/12 BUC
Articol
Articol:677858
Descriere:Topor pt Despicat cu Coada Fibra Sticla ETP / G[kg]: 1; Lc[mm]: 430
Caracteristici
G[kg] - Greutate:1
Lc[mm] - Lungime Utilă:430
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/12 BUC
Dimensiune:48x20x5 cm/BUC
Masă:1,4473 kg/BUC