Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 114. Instalatii de Iluminat > 3803. Lanterna Frontala cu Led

Lanterna Frontala cu Led

Lanterna Frontala cu Led
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Lanterna frontala EvoTools are carcasa confectiontala din plastic dur (ABS), rezistent la socurile mecanice si zgarieturi. Becuri de tip LED au o putere de 3W si fluxul luminos de 100 de lumeni. Acest tip de lanterna functioneaza cu 3 baterii de tip AAA, dispunand de 3 moduri de iluminare: economic, normal si intermitent. Modul de iluminare se seteaza prin apasarea repetata a butonului ON/OFF. Fixarea se face cu ajutorul a 3 benzi elastice, a caror lungime o puteti ajusta conform dorintelor dumneavoastra.
Caracteristici:
Nr. LED Tip
674493
Nr. LED: 1; Tip: Cn;
1 Cn 1/30/120 BUC
Articol
Articol:674493
Descriere:Lanterna Frontala cu Led / Nr. LED: 1; Tip: Cn
Caracteristici
Nr. LED - Nr. LED:1
Tip - Tip:Cn
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/30/120 BUC
Dimensiune:-x-x- cm/BUC
Masă:0,0745 kg/BUC