Mentenanță în desfășurare. Acest proces dureaza in medie sub 2 minute. In aceasta perioada de timp anumite functionalitati pot fi indisponibile sau pot opera eronat. Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 133. Ferastrae, Topoare > 0516. Ferastrau Crengi Tip Briceag

Ferastrau Crengi Tip Briceag

Ferastrau Crengi Tip Briceag
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Fierastraul pentru crengi tip briceag EvoTools are lama confectionata din otel 65 Mn tratat termic, iar manerul bicomponent este confectionat din polipropilena si cauciuc. Panza are o lungime de 180 mm si o densitate a dintilor, cu 2 muchii taietoare, de 7 dinti/25.4 mm. Manerul ergonomic reduce oboseala ai alunecarea in timpul utilizarii datorita zonelor confectionate din cauciuc, permintand utilizarea pe o perioada indelungata. Datorita sistemului de inchidere tip briceag, puteti transport in siguranta acest tip de fierastrau fara a exista riscul sa va accidentati. Pe maner exista 2 butoate care fixeaza lama atat in timpul utilizarii, pentru a nu exista riscul ca acesta sa se inchida si sa va prinda mana, dar si atunci cand fierastrau este inchis, pentru a nu exista riscul ca fierastraul sa se deschida. Se utilizeaza doar pentru taierea articolelor din lemn.
Caracteristici:
L[mm]
631031
L[mm]: 180;
180 1/10/60 BUC
Articol
Articol:631031
Descriere:Ferastrau Crengi Tip Briceag / L[mm]: 180
Caracteristici
L[mm] - Lungime:180
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/10/60 BUC
Dimensiune:31x9x2,5 cm/BUC
Masă:0,24 kg/BUC