Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 133. Ferastrae, Topoare > 1588. Ferastrau Crengi Tip Briceag ETS

Ferastrau Crengi Tip Briceag ETS

Ferastrau Crengi Tip Briceag ETS
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Fierastraul pentru crengi tip briceag EvoTools are lama confectionata din otel 65 Mn tratat termic, iar manerul bicomponent este confectionat din polipropilena si cauciuc termoplastic (TPR). Panza are o lungime de 180 mm si o densitate a dintilor, cu 2 muchii taietoare, de 7 dinti/25.4 mm. Manerul ergonomic reduce oboseala ai alunecarea in timpul utilizarii datorita zonelor confectionate din cauciuc, permintand utilizarea pe o perioada indelungata. Datorita sistemului de inchidere tip briceag, puteti transport in siguranta acest tip de fierastrau fara a exista riscul sa va accidentati. Pe maner exista un buton care fixeaza lama atat in timpul utilizarii, pentru a nu exista riscul ca acesta sa se inchida si sa va prinda mana, dar si atunci cand fierastrau este inchis, pentru a nu exista riscul ca fierastraul sa se deschida. Se utilizeaza doar pentru taierea articolelor din lemn.
Caracteristici:
L[mm]
631056
L[mm]: 180;
180 1/6/36 BUC
Articol
Articol:631056
Descriere:Ferastrau Crengi Tip Briceag ETS / L[mm]: 180
Caracteristici
L[mm] - Lungime:180
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/6/36 BUC
Dimensiune:1x18x12,5 cm/BUC
Masă:0,2152 kg/BUC