Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 115. Sudura si Lipire > 6567. Letcon EPTO

Letcon EPTO

Letcon EPTO
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Letconul EPTO EvoTools este un aparat de lipit universal, compact, usor si ergonomic, folosit la repararea circuitelor electronice care necesita precizie.

Caracteristici:
- putere: 30W (681387)
- putere: 80W (681388)
- timp de preincalzire: 3~5 minute
- cap drept, cu varf
- cablu de alimentare: 1.2m
- maner ergonomic
- format tip surubelnita

Instructiuni de utilizare:
1. Alegeti letconul si aliajul de lipit corespunzatoare operatiei ce urmeaza a fi executata. Puterea letconului trebuie sa fie suficient de mare pentru a incalzi componentele ce vor fi lipite.
2. Inaintea lipirii, curatati si degresati atat materialele cat si varful letconului.
3. Incalziti partile ce necesita lipirea si apoi aplicati aliajul de lipit in zona incalzita.
4. In pauzele de lucu sprijiniti letconul pe suport. In acest mod evitati arsurile generate de atingerea accidentala a letconului sau chiar incendiile.
5. Dupa incetarea lucrului lasati letconul sa se raceasca inainte de a-l depozita.
6. Nu lasati letconul la indemana copiilor. Depozitati-l intr-un loc sigur, ferit si uscat.


Atentie! La prima utilizare, letconul isi va schimba putin culoarea, se va ingalbeni si va scoate putin fum, ce nu trebuie inhalat pentru ca poate produce iritatii la nivelul aparatului respirator. Este recomandat ca prima utilizarea a letconului sa fie intr-un spatiu deschis.
Caracteristici:
Documentație:
P[W]
681387
P[W]: 30;
30 1/10/50 BUC
681388
P[W]: 80;
80 1/10/50 BUC