Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 141. Accesorii Auto si de Camping > 5985. Pompa Auto Simpla 1040

Pompa Auto Simpla 1040

Pompa Auto Simpla 1040
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Pompa EvoTools este confectionata din otel de cea mai buna calitate, avand o buna rezistenta la factorii mecanici (lovire, zgarieturi, etc.).   Suprafata acoperita cu un strat de vopsea ii ofera un aspect placut. Maner din plastic dur, determina o greutate redusa a acesteia, astfel incat pompa sa fie usor de manevrat in timpul utilizarii. Datorita compatibilitatii cu valve de tip SCHRADER si PRESTA si a lungimii furtunului de 465 mm, aceasta pompa este ideala pentru anvelope, jucarii, mingi, saltele, etc.
680139
1/20 BUC
Articol
Articol:680139
Descriere:Pompa Auto Simpla 1040.
Date Logistice
Tip Ambalaj:Punga
Ambalare Cantitate:1/20 BUC
Dimensiune:56x7x6 cm/BUC
Masă:0,5 kg/BUC