Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 136. Feronerie > 0226. Amortizor Usa

Amortizor Usa

Amortizor Usa
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Amortizorul este acel dispozitiv care nu da voie usii sa se tranteasca in cursul ei de deschidere si inchidere. Spre deosebire de cele conventionale, amortizorul hidraulic EvoTools este reglabil si consta intr-un corp si
intr-un brat metalic ce poate suporta greutatea unei usi cuprinsa intre 65 si 80 kg. Este recomandat orice tip usa : lemn, PVC, aluminiu si metalice, este reversibil, adica poate fi instalat in oricare parte a usii interior/exterior, stanga/dreapta. Este rezistent la coroziune sau foc.

Posibilitatea montarii pe usi cu deschiderea de maxim 105º
Garantat pentru 500 000 cicluri, in conditii de montaj si exploatare corecta
Se poate monta pe usi cu latimea 900-1100 mm
Suruburi pentru reglarea vitezei de inchidere si a vitezei de apropiere

Caracteristici:
Documentație:
Fb[kgf]
644001
Fb[kgf]: 40-65;
40-65 1/10 BUC
644002
Fb[kgf]: 65-80;
65-80 1/10 BUC