Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 127. Uz Gospodaresc > 5967. Desciorchinator cu Zdrobitor DMA

Desciorchinator cu Zdrobitor DMA

Desciorchinator cu Zdrobitor DMA
Descriere:
Dezciorchinator cu zdrobitor struguri EvoTools este actionat manual. Cuva si carcasa acestui confectionate din materialele de inalta calitate au suprafata emailata. Cuva este acoperita cu un strat de  vopsea in camp electrostatic, avand dimensiunea de 900 x 500mm. Rolele confectionate din otel, acoperite cu un strat de teflon si lungimea de 220 mm, au posibilitate de reglare prin distantarea sau apropierea acestora, de ordinul milimetrilor, astef incat sa obtineri rezultatele dorite. Sub cuva se afla semi-cilindru perforat din inox alimentar, echipat in interior cu un ax cu palete pentru evacuarea ciorchinilor curatati de boabe. Prin rotatia volantei se transmite miscarea prin intermediul angrenajelor, atat catre axul cu palete din interiorul cuvei, care conduce strugurii catre rolele de zdrobire, cat si catre axul cu palete, aflat in semi-cilindrul perforat care colecteaza si elimina ciorchinii. Boabele zdrobite si mustul cad in cuva pe care este fixat dispozitivul, in partea opusa volantei. Structura robusta si materialele de buna calitate folosite la confectionare, determina o durata mare de viata a zdrobitorului, astfel incat sa aveti un randament optim in timpul utilizarii.
679956
1/1 BUC
Articol
Articol:679956
Descriere:Desciorchinator cu Zdrobitor DMA.
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:120x58x64 cm/BUC
Masă:39 kg/BUC