Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 132. Unelte pentru Finisaje > 1506. Dispozitiv cu Ulei Taiat Gresie/Faianta

Dispozitiv cu Ulei Taiat Gresie/Faianta

Dispozitiv cu Ulei Taiat Gresie/Faianta
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Masina de debitat gresie si faianta, este o unealta necesara in amenajarile interioare cu scopul de a debita rapid dar cu precizie placile de gresie si faianta. Muchiile rezultate in urma taierii sunt perfecte, fara ca placile ceramice sa se deterioreze.
Ghidajul central este confectionat din otel plin, iar manerul cu rola taietoare culiseaza usor pe acesta, oferind astfel stabilitate si usurinta in utilizare, fara a se deforma in timpul taierii placilor groase.
Masina de debitat este prevazuta cu rigla si raportor care permite taierea placilor in unghi si cu brate laterale pentru suportul placilor mari.
Lungimea maxima de taiere dreapta, este de 600 mm si 400 mm pentru taierea in diagonala.
Inaltimea de taiere este reglabila, iar unghiul reglabil in intervalul 0-60 grade.
Beneficiaza de lubrifiere cu ulei si baza cu absorbtie de soc.
Cutit compatibil: 628022/628065

Caracteristici:
L[mm]
628106
L[mm]: 600;
600 1/2 BUC
Articol
Articol:628106
Descriere:Dispozitiv cu Ulei Taiat Gresie/Faianta / L[mm]: 600
Caracteristici
L[mm] - Lungime:600
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/2 BUC
Dimensiune:81x23x15 cm/BUC
Masă:9,434 kg/BUC