Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 127. Uz Gospodaresc > 5918. Moara pentru Cereale si Furaje 1100W EPTO

Moara pentru Cereale si Furaje 1100W EPTO

Moara pentru Cereale si Furaje 1100W EPTO
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Moara pentru cereale si furaje EvoTools este special conceputa pentru a eficientiza muca intr-o gospodarie de marime medie, fiind folosita la operatii de macinare a boabelor de cereale si a furajelor.
Datorita sitelor de diferite dimensiuni puteti efectua productia pe care v-o doriti. Moara dispune de doua canale de alimentare, unul din laterala pentru volume mici si alimentarea cu furaje si altul deasupra pentru volume mari de cereale. Este o moara de calitate ridicata, prevazuta cu motor de 1.1 KW cu bobinaj din aluminiu, ceea ce ii confera o fiabilitate crescuta.
679846
1/1 BUC
Articol
Articol:679846
Descriere:Moara pentru Cereale si Furaje 1100W EPTO.
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:36x32x34,5 cm/BUC
Masă:19,5 kg/BUC