Mentenanță în desfășurare. Acest proces dureaza in medie sub 2 minute. In aceasta perioada de timp anumite functionalitati pot fi indisponibile sau pot opera eronat. Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 126. Coase, Greble, Furci > 0547. Furca pentru Cartofi

Furca pentru Cartofi

Furca pentru Cartofi
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Furca pentru cartofi EvoTools este confectionata din otel carbon de inalta calitate, tratat termic, avand o buna elasticitate si protectie impotriva deformarilor permanente. Mansonul realizat prin roluire este in forma de con pentru a realiza o buna fixare a cozii. Acest tip de furca este destinat pentru a fi utilizat la scoaterea cartofilor din pamant datorita sferelor din varful dintilor care impiedica inteparea cartofilor.

Se poate utiliza coada:
633012   Coada Unelte Gradina / L[m]: 1.3; D[mm]: 38
Caracteristici:
Dinti
634001
Dinti: 6;
6 1/-/12 BUC
Articol
Articol:634001
Descriere:Furca pentru Cartofi / Dinti: 6
Caracteristici
Dinti - Număr Dinți:6
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/-/12 BUC
Dimensiune:50x31x3 cm/BUC
Masă:1,16 kg/BUC