Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 114. Instalatii de Iluminat > 4927. Lanterna Frontala ETS

Lanterna Frontala ETS

Lanterna Frontala ETS
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Lanterna frontala EvoTools are carcasa confectiontala din plastic dur (ABS), rezistent la socurile mecanice si zgarieturi. Becuri de tip LED au o putere de 3W si fluxul luminos de 100 de lumeni. Acest tip de lanterna functioneaza cu 3 baterii de tip AAA, dispunand de 3 moduri de iluminare: economic, normal si intermitent. Modul de iluminare se seteaza prin apasarea repetata a butonului ON/OFF. Fixarea se face cu ajutorul a 3 benzi elastice, a caror lungime o puteti ajusta conform dorintelor dumneavoastra.
Caracteristici:
677421
1/10/40 BUC
Articol
Articol:677421
Descriere:Lanterna Frontala ETS.
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/10/40 BUC
Dimensiune:10,5x10,5x3 cm/BUC
Masă:0,055 kg/BUC