Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 116. Echipament de Protectie > 1726. Manusi Latex Fin

Manusi Latex Fin

Manusi Latex Fin
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Comode si usoare,manusile de protectie realizate din tricot jacquard din fire subtiri in amestec, acoperite prin imersie cu strat de latex fin pe palma+degete+dos degete cu manseta elastica din tricot asigura dexteritate maxima si confort in utilizarea zilnica. Manseta elastica nu lasa murdaria sa patrunda in interiorul manusii.
Domenii de utilizare:protectia mainilor impotriva riscurilor mecanice (abraziune, taiere prin transare,agatare, intepare) la manipularea de piese uscate, rugoase,voluminoase, cu muchii neregulate in operatii de lacatuserie,industria lemnului, ateliere mecanice, constructii si amenajari, activitati de ambalare si inspectie,gradinarit, agricultura.
Caracteristici:
M
645063
M: 10;
10 1/12/240 BUC
Articol
Articol:645063
Descriere:Manusi Latex Fin / M: 10
Caracteristici
M - Marime:10
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/12/240 BUC
Dimensiune:54x26x44 cm/BUC
Masă:0,06 kg/BUC