Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 209. Instalatii de Incalzire > 2529. Vas de Expansiune cu Membrana VR

Vas de Expansiune cu Membrana VR

Vas de Expansiune cu Membrana VR
Descriere:
Vasul de expansiune cu membrana se utilizeaza in instalatia termica inchisa. Are rolul de a compensa diferentele volumului de apa, atunci cand se modifica temperatura in instalatie, evitand ca aceasta sa fie supusa suprapresiunilor care pot duce la defectarea componentelor sau spargearea tevilor.

Elemente constructive:
   - corp: confectionat din otel aliat finisat prin vopsire in camp electrostatic cu pulberi poliesterice.
   - membrana: confectionata din EPDM, interschimbabila, rezistenta la imbatranire si temperaturi de pana la 115 grade celsius, fabricata conform DIN 4807. Membrana are rolul de a separa circuitul de incalzire de peretii vasului, printr-o camera de aer (perna de aer).

Carcateristici:
   - presiune nominala aer: 1.5 bar
   - temperatura apa: -10... +110 grade celsius
   - presiune de preincalzire: 2 bar

Dimensiunea vasului de expansiune se alege in functie de volumul de apa al instalatiei si de puterea calorica maxima a instalatiei.
Documentație:
Tip V[l]
672418
Tip: VR24; V[l]: 24;
VR24 24 1/1 BUC
Articol
Articol:672418
Descriere:Vas de Expansiune cu Membrana VR / Tip: VR24; V[l]: 24
Caracteristici
Tip - Tip:VR24
V[l] - Volum:24
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:-x-x- cm/BUC
Masă:5 kg/BUC