Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 124. Unelte de Gradinarit > 4048. Foarfeca pentru Vie Maner Metal

Foarfeca pentru Vie Maner Metal

Foarfeca pentru Vie Maner Metal
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Foarfeca pentru vie EvoTools are falcile taietoare confectionate din otel carbon de inalta calitate, tratat termic, cu o duritate de 48-52 HRC, manerele fiind confectionate din otel dur, acoperit acoperit cu un strat anticorozim. Striatile de pe manere va permit o priza optima, reducand riscul alunecarii in timpul utilizarii, pentru a putea taia cu usurinta ramuri cu diametrul de pana la 20 mm. Pentru ca foarfeca sa fie folosita in siguranta, unghiul de taiere trebuie sa fie de 45 grade. Acest tip de foarfeca este este o unealta profesionala, care va asigura o taiere usoara a vitei de vie, pomilor fructiferi, tufelor de trandafiri sau a altor arbusti ornamentali ce necesita toaletare.
Caracteristici:
L[mm]
673751
L[mm]: 200;
200 1/12/72 BUC
Articol
Articol:673751
Descriere:Foarfeca pentru Vie Maner Metal / L[mm]: 200
Caracteristici
L[mm] - Lungime:200
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/12/72 BUC
Dimensiune:27x2x8,5 cm/BUC
Masă:0,258 kg/BUC