Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 116. Echipament de Protectie > 5143. Manusi din Piele si Panza Imblanite

Manusi din Piele si Panza Imblanite

Manusi din Piele si Panza Imblanite
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Comode si usoare,manusile de protectie realizate din piei de bovine cu fata presata in combinatie cu tesatura textila si captuseala sintetica, asigura dexteritate maxima si confort in utilizare in perioadele reci.
Protectia este asigurata in orice zona a manusii.
Domenii de utilizare :protectia mainilor impotriva riscurilor mecanice (abraziune, taiere prin transare,agatare, intepare) la manipularea de piese uscate, rugoase,voluminoase, cu muchii neregulate in operatii de lacatuserie,industria lemnului, ateliere mecanice, constructii.
Standard de referinta EN 388:2003
Caracteristici:
M C
678009
M: 11; C: 1;
11 1 1/6/60 BUC
p01050
M: 11; C: 5+1;
11 5+1 1/- BUC