Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 125. Lopeti,  Cazmale, Sape > 5152. Cazma cu Coada din Fibra de Sticla ETP

Cazma cu Coada din Fibra de Sticla ETP

Cazma cu Coada din Fibra de Sticla ETP
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Acest tip de cazma are lama confectionata din otel carbon 50 Mn de inalta calitate, protejata prin vopsire in camp electrostatic, asigurand asfel o duritate mare. Coada este confectionata din fibra de sticla si are la mijloc si in partea superioara un manson din cauciuc termoplastic (TPR) care va ofera o priza corespunzatoare in timpul utilizarii, fara a exista riscul de alunecare. Este utilizata pentru lucrari agricole, sapaturi de paman etc.
Caracteristici:
678016
1/6 BUC
Articol
Articol:678016
Descriere:Cazma cu Coada din Fibra de Sticla ETP.
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/6 BUC
Dimensiune:150x22x4 cm/BUC
Masă:1,747 kg/BUC