Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 103. Surubelnite > 3455. Surubelnita ETP Scurta 2 Pcs

Surubelnita ETP Scurta 2 Pcs

Surubelnita ETP Scurta 2 Pcs
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Acest set de surubelnite EvoTools este compus dintr-o surubelnita dreapta cu dimensiunea 6x38 mm si o surubelnita de tip PH2x38 mm. Partea activa a surubelnitei este confectionata din otel Cr-V de cea mai buna calitate, tratat termic. Varful magnetic este de un real ajutor in timpul utilizarii, oferind o buna fixare a surubului, eliminand riscul ca acesta sa cada in zone greu accesibile. Manerul bicomponent confectionat din polipropilena si cauciuc termoplastic (TPR) va ofera o priza optima si un confort sporit in timpul utilizarii.
Caracteristici:
605201
1/10/120 BUC
Articol
Articol:605201
Descriere:Surubelnita ETP Scurta 2 Pcs.
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/10/120 BUC
Dimensiune:9,5x4x16 cm/BUC
Masă:0,1174 kg/BUC