Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 119. Lacate si Incuietori > 3624. Broasca Y

Broasca Y

Broasca Y
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Broasca Tip Y EvoTools este confectionata din otel carbon de cea mai buna calitate, avand suprafata finisata si acoperita cu un strat de zinc. Acest tip de broasca poate fi montata atat la usile de la intrare, pentru a asigura securitatea locuintei dumneavoastra sau a incintei de depozitare, cat si la usile interioare. Boltul de inchidere cu arc este reversibil, fara a fi nevoie sa se demonteze carcasa. astfel incat aceasta broasca sa poate fi folosita si pentru usi cu inchidere pe dreapta, dar si pentru usi cu inchidere pe stanga. Este compatibila cu un cilindru cu profil european. Distanta interax este de 90 mm, avand o adancime de montare de 65 mm.

Pachetul contine:
- broasca;
- suruburi fixare;
- Contraplaca.
Caracteristici:
D[mm] H[mm] B[mm] C
642096
D[mm]: 90; H[mm]: 168; B[mm]: 66; C: Zincat Alb;
90 168 66 Zincat Alb 1/30 BUC
642097
D[mm]: 90; H[mm]: 174; B[mm]: 65; C: Zincat Galben;
90 174 65 Zincat Galben 1/10/30 BUC