Mentenanță în desfășurare. Acest proces dureaza in medie sub 2 minute. In aceasta perioada de timp anumite functionalitati pot fi indisponibile sau pot opera eronat. Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 103. Surubelnite > 3631. Surubelnita ETP Scurta ( + )

Surubelnita ETP Scurta ( + )

Surubelnita ETP Scurta ( + )
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Surubelnita scurta EvoTools are partea activa confectionata din otel Cr-V de cea mai buna calitate, tratat termic. Varful magnetic este de un real ajutor in timpul utilizarii, oferind o buna fixare a surubului, eliminand riscul ca acesta sa cada in zone greu accesibile. Manerul bicomponent confectionat din polipropilena si cauciuc termoplastic (TPR) va ofera o priza optima si un confort sporit in timpul utilizarii.
Caracteristici:
A[PH] L[mm]
605191
A[PH]: PH2; L[mm]: 38;
PH2 38 1/12/240 BUC
Articol
Articol:605191
Descriere:Surubelnita ETP Scurta ( + ) / A[PH]: PH2; L[mm]: 38
Caracteristici
A[PH] - Amprentă:PH2
L[mm] - Lungime:38
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/12/240 BUC
Dimensiune:4,5x3,5x17,5 cm/BUC
Masă:0,054 kg/BUC