Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 127. Uz Gospodaresc > 5919. Zdrobitor Struguri 22L ETS

Zdrobitor Struguri 22L ETS

Zdrobitor Struguri 22L ETS
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Acest tip de zdrobitor de struguri Evotools este actionat manual. Prin rotatia manetei,  sunt actionate angrenajele care pun in miscare  rolele folosite la zdrobirea strugurilor. Cuva este acoperita cu un strat de  vopsea in camp electrostatic, avand dimensiunea (LxlxH) de 390x380x330 mm. Rolele confectionate din material plastic, cu lungimea de 270 mm, au posibilitate de reglare prin distantarea sau apropierea acestora, de ordinul milimetrilor, astfel incat sa obtineti rezultatele dorite. Lungimea cadrului suport este de 782 mm. Structura robusta si materialele de buna calitate folosite la confectionare, determina o durata mare de viata a zdrobitorului, astfel incat sa aveti un randament optim in timpul utilizarii.
679847
1/1 BUC
Articol
Articol:679847
Descriere:Zdrobitor Struguri 22L ETS.
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:80x35,5x12 cm/BUC
Masă:10,4 kg/BUC