Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 114. Instalatii de Iluminat > 5468. Lampa LED cu Incarcare Solara Radio FM si Port USB

Lampa LED cu Incarcare Solara Radio FM si Port USB

Lampa LED cu Incarcare Solara Radio FM si Port USB
Video: Prezentare Video - Lampa LED cu Incarcare Solara Radio FM si Port USB
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Fie ca sunteti intr-o zona izolata, in camping sau in timpul unei pene de curent, kit-ul solar va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie:
- iluminat portabil prin intermediul celor 6+2 LED-uri SMD aflate in zona centrala a lampii, ce pot fi setate pe 5 trepte de functionare
- puteti asculta muzica cu ajutorul Functiei Radio FM
- permite incarcarea diverselor device-uri prin portul USB cu ajutorul cablului adaptor 5 in 1 inclus in pachet.
Carcasa este realizata din material plastic rezistent si bine finisat, avand un maner de transport ce lumineaza in intuneric pentru a gasi mai usor produsul.
Acumulatorul reincarcabil Li-Ion este incorporat si are o capacitate de 3.7V/4400mAh si un timp de incarcare de pana la 10  ore.
Autonomie de pana la 40 ore pentru o luminozitate normala si pana la 100 ore pentru lumina de veghe sau de citit.
Panou solar cu dimensiuni aprox. 18.5x15.4 cm si capacitate de 3W.
Caracteristici:
P[W] Pp[W]