Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 132. Unelte pentru Finisaje > 5388. Spaclu Multifunctional INOX cu Batator si Biti

Spaclu Multifunctional INOX cu Batator si Biti

Spaclu Multifunctional INOX cu Batator si Biti
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Spaclul multifunctional este dotat cu lama de 1.6 mm grosime din INOX ascutita la margine si maner din ABS si TPR prevazut cu striatii antialunecare ce confera o manipulare sigura si placuta pentru utilizator.
Pe langa utilizarea clasica pentru care este conceput un spaclu, acesta va ofera posibilitatea sa scoateti cuie, sa taiati placile de gips-carton si chiar sa curatati ruloul de trafalet .
Manerul este prevazut cu protectie metalica pentru a suporta lovituri usoare in procesul de razuire, iar in interior este echipat cu 2 biti.
Caracteristici:
B[mm]
678682
B[mm]: 75;
75 1/6/60 BUC
Articol
Articol:678682
Descriere:Spaclu Multifunctional INOX cu Batator si Biti / B[mm]: 75
Caracteristici
B[mm] - latime lama:75
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/6/60 BUC
Dimensiune:13x8,5x1,08 cm/BUC
Masă:0,15 kg/BUC