Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 119. Lacate si Incuietori > 0212. Broasca cu Cilindru si Silduri M

Broasca cu Cilindru si Silduri M

Broasca cu Cilindru si Silduri M
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Broasca cu Cilindru si Silduri EvoTools este confectionata din otel carbon de cea mai buna calitate, avand suprafata finisata si acoperita cu un strat de zinc. Acest tip de broasca poate fi montata atat la usile de la intrare, pentru a asigura securitatea locuintei dumneavoastra sau a incintei de depozitare, cat si la usile interioare. Boltul de inchidere cu arc este reversibil, fara a fi nevoie sa se demonteze carcasa. astfel incat aceasta broasca sa poate fi folosita si pentru usi cu inchidere pe dreapta, dar si pentru usi cu inchidere pe stanga. Broasca vine impreuna cu un cilindru centrat cu profil european, confectionat din alama, cu lungimea de 60 mm. Distanta interax este de 85 mm, avand o adancime de montare de 65 mm.

Pachetul contine:
- 2 silduri M;
- Cilindru centrat din alama cu lungimea de 60 mm;
- Contraplaca;
- 3 chei.


Caracteristici:
D[mm] H[mm] B[mm]
642002
D[mm]: 85; H[mm]: 175; B[mm]: 65;
85 175 65 1/-/24 BUC
Articol
Articol:642002
Descriere:Broasca cu Cilindru si Silduri M / D[mm]: 85; H[mm]: 175; B[mm]: 65
Caracteristici
D[mm] - Distanta interax:85
H[mm] - Inălțime:175
B[mm] - Lățime:65
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/-/24 BUC
Dimensiune:27x10x6 cm/BUC
Masă:0,88 kg/BUC