Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 104. Chei > 1909. Cheie cu Clichet si Articulatie Telescopica

Cheie cu Clichet si Articulatie Telescopica

Cheie cu Clichet si Articulatie Telescopica
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Cheia cu clichet si articulatie telescopica EvoTools are tija confectionata din otel Cr-V de cea mai buna calitate, tratat termic, avand astfel o buna rezistenta la torsiune si un timp indelungat de utilizare. Finisajul cromat protejeaza cheia impotriva zgarieturilor, oferindu-i un aspect placut. Manerul bicomponent confectionat din polipropilena si cauciuc termoplastic (TPR) va ofera o priza optima in timpul utilizarii, eliminand riscul alunecarii. Cheia poate fi extinsa.
Caracteristici:
S[inch]
610044
S[inch]: 1/4;
1/4 1/6/48 BUC
610043
S[inch]: 3/8;
3/8 1/6/36 BUC