Mentenanță în desfășurare. Acest proces dureaza in medie sub 2 minute. In aceasta perioada de timp anumite functionalitati pot fi indisponibile sau pot opera eronat. Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 133. Ferastrae, Topoare > 5014. Ferastrau Pomi cu Teaca ETS

Ferastrau Pomi cu Teaca ETS

Ferastrau Pomi cu Teaca ETS
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Fierastraul pentru pomi EvoTools are lama confectionata din otel 65 Mn tratat termic, iar manerul este confectionat din polipropilena. Manerul ergonomic reduce oboseala, permintand utilizarea pe o perioada indelungata. Teaca permite transportare acestui fierastru in siguranta, fara a exista riscul sa va accidentati. Se utilizeaza doar pentru taierea articolelor din lemn.
L[mm]
677606
L[mm]: 250;
250 1/12/36 BUC
Articol
Articol:677606
Descriere:Ferastrau Pomi cu Teaca ETS / L[mm]: 250
Caracteristici
L[mm] - Lungime Lama:250
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/12/36 BUC
Dimensiune:52x13,5x4 cm/BUC
Masă:0,44 kg/BUC