Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 107. Unelte Electrice > 4531. Masina de Insurubat pentru Gips-Carton 450W EPTO

Masina de Insurubat pentru Gips-Carton 450W EPTO

Masina de Insurubat pentru Gips-Carton 450W EPTO
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Masina de Insurubat pentru Gips-Carton EPTO face parte din gama de produse Evotools, o marca destinata micilor mesteri. Produsele din aceasta gama sunt de o calitate superioara si sunt destinate uzului semi-profesional.
Este o surubelnita electrica utilizata la fixarea placilor de gips-carton, avand o putere nominala de 450 W si o turatie variabila de pana la 3000 RPM.
Usor de utilizat datorita greutatii de doar 1.67 kg si a formei ergonomice prevazuta cu TPR pe maner.
Butonul de fixare pentru functionare continua si regulatorul electronic de turatie sunt prevazute pe maner, ideale pentru manevrarea si schimbarea cu o singura mana. Levierul de schimbare a sensului de roatie se afla deasupra comutatorului pornit/oprit din acelasi considerent.
Pentru momentele in care nu este utilizata, dar trebuie pastrata la indemana, este confectionata cu clip pentru fixare pe cureaua utilizatorului.

Prindere de 1/4 " HEX Bit
Diametru max suruburi Ø 6mm
Caracteristici:
Documentație:
P[W]
675367
P[W]: 450;
450 1/5 BUC
Articol
Articol:675367
Descriere:Masina de Insurubat pentru Gips-Carton 450W EPTO / P[W]: 450
Caracteristici
P[W] - Putere:450
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/5 BUC
Dimensiune:42x33x27 cm/BUC
Masă:1,94 kg/BUC