Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 133. Ferastrae, Topoare > 1605. Ferastrau Coarba Maner ABS

Ferastrau Coarba Maner ABS

Ferastrau Coarba Maner ABS
Marcă:
EvoTools Plus
Descriere:
Fierastraul coarba EvoTools are lama confectionata din otel tratat termic prin inductie, iar cadrul este confectionat din aluminiu, avand un maner confectionat din ABS. Panza cu lungimea de 600/760 mm si cele 2 tipuri de dinti, ascutiti in ambele sensuri, care alterneza, eficientizeaza procesul de taierea pentru a obtine rezultatele dorite. Manerul ergonomic din ABS, cu propietati excelente la termoformare si un grad ridicat la rezistenta la impact, reduce oboseala si alunecarea in timpul utilizarii, permintand utilizarea pe o perioada indelungata. In partea opusa manerului se afla un mason din burete cu densitate mare. Se utilizeaza doar pentru taierea articolelor din lemn.
Caracteristici:
L[mm]
631057
L[mm]: 600;
600 1/12 BUC
631058
L[mm]: 760;
760 1/24 BUC