Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 217. Preparare Apa Calda Menajera > 4069. Kit Ridicare Presiune Panouri Solare 15WG15-15 ESS

Kit Ridicare Presiune Panouri Solare 15WG15-15 ESS

Kit Ridicare Presiune Panouri Solare 15WG15-15 ESS
Marcă:
EvoSanitary Standard
Descriere:
Kit-ul de ridicare a presiunii apei calde, este echipat cu un comutator electronic automat controlat de curgerea apei care, la deschiderea robinetului porneste pompa.
Se instaleaza pe conducta de apa calda intre panoul solar si consumator.
Acesta poate ridica presiunea in instalatie pana la 1,5 bari, putand  facilita reglajul in bateria amestecatoare apa calda apa rece. La instalare trebuie sa se tina cont de directia de curgere indicate pe fluxostat si pe
comutatorul electronic automat.
Comutatorul electronic automat se va monta dupa pompa.La montarea instalatiei solare nepresurizate, rezervorul panoului solar trebuie sa fie amplasat deasupra nivelului robinetului de consum al apei astfel incat,
la deschiderea acestuia, sa se asigure un debit minim care sa actioneze comutatorul electronic automat si astfel sa fie ponita pompa.
Comutatorul poate fi reglat prin rotirea catre stanga sau dreapta a surubului de reglaj. Acesta va fi lasat in pozitia “automat”.
In situatiile in care debitul este prea mic pentru a se realiza actionarea comutatorului, dupa deschiderea robinetului se va trece pe pozitia “manual” iar dupa pornirea pompei se va reveni pe pozitia “automat”.
Putere 120 W
Debit maxim 25L/min , inaltime maxima de pompare 15 m
Temperatura maxima lichid 110°C
Racord 3/4"
Caracteristici:
Documentație:
P[W] Qmax[l/min] Hmax[mcA]
673859
P[W]: 120; Qmax[l/min]: 25; Hmax[mcA]: 15;
120 25 15 1/4 BUC
Articol
Articol:673859
Descriere:Kit Ridicare Presiune Panouri Solare 15WG15-15 ESS / P[W]: 120; Qmax[l/min]: 25; Hmax[mcA]: 15
Caracteristici
P[W] - Putere:120
Qmax[l/min] - Debit maxim:25
Hmax[mcA] - Inaltime maxima:15
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/4 BUC
Dimensiune:21x17x11 cm/BUC
Masă:3,92 kg/BUC