Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 116. Echipament de Protectie > 0639. Manusi Superfinisate de Lacatus

Manusi Superfinisate de Lacatus

Manusi Superfinisate de Lacatus
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Comode si usoare,manusile de protectie realizate din piei de bovine in combinatie cu tesatura textila, asigura dexteritate maxima si confort in utilizarea zilnica.Protectia este asigurata in orice zona a manusii.
Domenii de utilizare recomandate: protectia mainilor impotriva riscurilor mecanice (abraziune, taiere prin transare,agatare, intepare) la manipularea de piese uscate, rugoase, voluminoase, cu muchii neregulate in operatii de lacatuserie,industria lemnului, ateliere mecanice, constructii.
Standard de referinta:EN 388:2003
Caracteristici:
M
645005
M: 10;
10 1/12/120 BUC
Articol
Articol:645005
Descriere:Manusi Superfinisate de Lacatus / M: 10
Caracteristici
M - Marime:10
Date Logistice
Tip Ambalaj:Punga
Ambalare Cantitate:1/12/120 BUC
Dimensiune:14x2x32 cm/BUC
Masă:0,17 kg/BUC