Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 116. Echipament de Protectie > 4371. Manusi Poliester Acoperire Latex - Soft Touch

Manusi Poliester Acoperire Latex - Soft Touch

Manusi Poliester Acoperire Latex - Soft Touch
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Comode si usoare, manusile de protectie din poliester impregnate cu latex, fara cusaturi interioare,asigura dexteritate si confort in utilizarea zilnica. Structura poroasa confera aderenta si rezistenta ridicata la abraziune NIVEL 4, se muleaza perfect pe mana iar manseta elastica nu lasa praful si murdaria sa patrunda in interiorul manusii.
Domenii de utilizare:protectia mainilor impotriva riscurilor mecanice (abraziune, taiere prin transare,agatare, intepare) la manipularea de piese uscate, rugoase,voluminoase, cu muchii neregulate in operatii de lacatuserie,industria lemnului, ateliere mecanice, constructii si amenajari, activitati de ambalare
si inspectie,gradinarit, agricultura.
Standard de referinta : EN 388:2003
Caracteristici:
M
674780
M: 10;
10 1/12/120 BUC
Articol
Articol:674780
Descriere:Manusi Poliester Acoperire Latex - Soft Touch / M: 10
Caracteristici
M - Marime:10
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/12/120 BUC
Dimensiune:28,5x11,3x0,6 cm/BUC
Masă:0,07 kg/BUC